TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Voimassa 01.04.2015 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Neon Baits, y-tunnus 26076468. Myymme tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille maailmanlaajuisesti. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.neonbaits.fi, tee tilaus/ota yhteyttä kautta.
Tilauksia on tullut sen verran paljon tälle keväälle, joten valitettavasti en voi ottaa tilauksia vastaan enempää, eli tilauslomake ei tule aktiiviseksi kevään aikana.

Kaikki värikarttavärit menevät vuonna 2016 alan liikkeisiin myyntiin.

Vuonna 2016 valmistuvat jerkit myyn suoraan, joten niistä ei voi tehdä tänä vuonna erikseen tilauksia.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet ja arvioitu valmistusaika. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Kun tuotteet ovat valmiit, ilmoitamme siitä sähköpostilla. Sähköposti sisältää myös tiedot tilauksen maksamisesta; tilauksen hinta, toimituskulut ja pankkitilinumero. 

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan vasta kuin tuote/tuotteet ovat valmiita. Otamme yhteyttä sähköpostilla, kun tilaus on valmis. 

Tilisiirto, tai noudettaessa mahdollisuus maksaa myös käteisellä. Postitamme tuotteet, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. 
Maksusuoritukset suoritetaan tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Neon Baits etusivulla.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, pankkitilinumerosi sekä kopio Neon Baits tilausvahvistuksesta.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen neonbaits@outlook.com.
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio POSTIIN.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Neon Baits käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Neon Baits sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.